Eindhoven Airport

images-150x150

 

 

“Goedkoop naar Eindhoven airport met de taxi” Voor u een wens, voor ons een begrip. Onze klanten willen graag op een goedkope manier naar Taxi Eindhoven Airport gebracht worden. Daar zorgen wij voor! Een rit vanaf Bussum, en e.o naar eindhoven airport duurt ongeveer 50 tot 60 minuten. Wij brengen u veilig naar de vertrekhal waar u graag afgezet wil worden. Uw vakantie begint vanaf uw voordeur als u een Eindhoven Airport van Taxi vanuit Bussum reserveert.

Ophalen van Eindhoven airport

Bij uw aankomst op eindhoven airport  kunt u direct in een van onze taxi´s instappen die zich direct voor de uitgang bevinden. Deze brengt u of uw client comfortabel naar de plaats van bestemming. U herkent aan de logo op de zijkant van onze auto´s. Bij problemen met de bagage of douane vragen wij u vriendelijk onze diensten onmiddellijk te bellen zodat we de chauffeur kunnen informeren over dit oponthoud. Mocht uw planning veranderen na het boeken van het vervoer dient u dit steeds te melden aan onze diensten zodoende we tijdig nieuw vervoer kunnen organiseren en dat er geen nodeloze wachttijden ontstaan.

Mijn vlucht heeft vertraging, of komt veel eerder aan.

Dit is geen enkel probleem. Als u het juiste vluchtnummer heeft doorgegeven   dan kunnen wij precies zien hoe uw vlucht ervoor staat.

De chauffeur zal dus gewoon op tijd voor u klaarstaan. Daarom is het heel belangrijk dat u tijdens het boeken het  juiste vluchtnummer invult.

Kinderzitjes

U kunt bij ons een of meerdere kinderstoeltjes reserveren voor een prijs van € 5,- per stuk. Indien gewenst kunt u ook uw eigen stoeltje meenemen, wij bewaren deze voor u, en nemen deze weer mee wanneer u de terug rit ook besteld heeft. Hier zijn ook extra kosten van € 5,- aan verbonden. Wanneer u alleen heen rit besteld heeft en u wilt uw eigen stoeltje gebruiken is dat ook geen probleem, wij brengen dan uw stoel terug naar uw huis adres, hier voor wordt dan wel een rit prijs voor gerekend.

Taxi Bestellen

Reserveren via online formulier kan tot 12 uur voor vertrek of telefonisch tot 3 uur voor vertrek.